Vozilo Ford Mustang

Mustang 5.0 GT u sklopu obuke za „B“ Kategoriju

Omogućili smo kandidatima, koji pohađaju časove vožnje u našoj auto školi, da probaju tu “zver“, upoznaju se sa pravilima vožnje na autoputu i osete taj “adrenalin”. Vožnja na auto putu sastavni je deo plana i programa redovne obuke u našoj auto školi. Ispunjavajući sve zakonom propisane uslove i poštujući Pravilnik o uslovima koje mora da ispuni vozilo na kojem se obavlja vozački ispit, obezbedili smo MUSTANGA za časove vožnje i time dodatno stimulisali kandidate u cilju sticanja iskustva i znanja pravilnog ponašanja na auto putu.

Obuka na autoputu

Nije obavezna, ali je poželjna i neophodna. Vođeni tom idejom obezbedili smo našim kandidatima 2 časa kvalitetne obuke za vožnju na auto putu, bez dodatnih troškova. Veoma je bitno da kandidati steknu pravi utisak o pravilima ponašanja u saobraćaju na takvim deonicama: pravilno uključenje, pravilno držanje pravca, pravilno korišćenje trake, pravilno preticanje, pravilno ponašanje pri zakonom određenoj brzini i pravilno isključenje.

U nastavku možete pogledati slike naših kandidata koji su već imali tu privilegiju da, u okviru obuke, steknu iskustvo na autoputu.