O nama

Naš zadatak

Naš zadatak jeste poboljšanje kvaliteta obuke i efikasnija edukacija budućih vozača, sa ciljem da se dostigne viši nivo saobraćajne kulture i poveća nivo bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Kroz savremeno opremljen prostor i moderan vozni park, sa novim i bezbednim motornim vozilima, ispunjavamo sve Evropske standarde.

Naša vizija

Naša vizija je da imamo aktivnu i odlučujuću ulogu u poboljšanju kvaliteta vožnje, upravljanju i ublažavanju rizika u saobraćaju i stvaranju novih vrednosti. Naš cilj je da svaki naš kandidat bude primer sigurnog i bezbednog učesnika u saobraćaju. Disciplinovan rad na ispunjavanju naših zadataka i ciljeva i usavršavanje svakog vida obuke, pokazatelji su velikog broja osposobljenih kandidata za vožnju.

Naša ponuda

Auto škola Akademija je profesionalna škola za vozače koja brine o budućnosti i životu naših kandidata i zaposlenih. Odlikujemo se timom eksperata, kvalitetnom uslugom i savremenim metodama učenja. U moderno opremljenom prostoru polaznici stiču nova znanja o ulozi u saobraćaju, bezbednom kretanju i poštovanju propisa.

Izvolite

Da ne zaboravimo, ponos naše auto škole jeste vozilo isključivo namenjeno jedinstvenoj obuci na auto putu, neprevaziđen MUSTANG 5.0 GT sa 422 KS. Za sve informacije možete nas kontaktirati na 069/ 4 987 876 i 012/402 284 ili putem mail-a . Auto škola Akademija se nalazi u samom centru Požarevca u ulici Kosovskoj na broju 30A.

UTISCI UČENIKA

„Uz pomoć stručnih ljudi sam brzo naučila da vozim.“

Ivana

„Svakome bih preporučio da dođe ovde.“

Vlada

„Učenje vožnje stvarno ne mora da bude teško.“

Jovan